APA2 AJE

Hmmm...A lot has been happening in my life since last week. I went to Easter Sunday Mass alone and then, i went to Mid to do some shopping. Best jugak jalan2 sorang2 neh..Teringat time first year dulu, aku penah pg Port Klang ngan Pasar Seni sorang2..Selamba badak jer aku jalan..Ye la, time tu aku still innocent lagi.Ingatkan KL ni masih belum dinodai dengan anasir2 jahat..chewah ayat..Tp, skarang nak jalan sorang pg kampus pun kadang2 rasa was2 gak..Apatah lagi dulu aku penah menyaksikan sendiri dengan anak mata kepala aku sendiri seorang kakak ni diragut. Huhu..Kat depan KFC plak tuh..Trauma sey..
Aku dah plan baik punyer mana aku nak p Cuti2 Malaysia semester depan..Hehe..Kawan2 ajak aku pg Batu Feringghi..aku plak kepingin sih mau pg Kuala Gandah...nak mandi ngan gajah.tp kawan2 ku just gelak kambing jerk bila aku mengutarakan keinginan ku tersebut..Tihihi..Salah ker aku nak mandi ngan gajah? Makhluk Tuhan tuu...X baik gelak2 tau..Kekeke..

Hari Isnin lepas, aku pg Melaka ngan kawanku, Rina ke rumah Pak Andak beliau utk melawat baby girl pakciknya itu..Sangat cute baby tu..Nama dia Balqia Iliani..comey kan nama dia? Tp yg sedihnyer, kitorang x sempat nak ambil gambaq ngan Balqis..Huhu..Sedey neh..Bila taun nak ader baby sendiri? (Cepumas punyer soalan)..Aku dan Rina ingatkan nak pg jalan2 kat Melaka, tp x jadi plak cause x tau nak amik bas mana satu..So, kami memeruk di rumah pakcik dier la jawabnya..sambil menjaga baby Balqis..Tihihi..Tp, petang tu sempat jugak ar kitorang jalan2 kat deretan kedai depan taman perumahan tuh..boleh lar..jalan2 gak namanye tu...Hari Rabu plak kitorang balik UM..Sampai2 jerk..kitorang terus serbu Facebook masing2 sebab 3 hari x dpt buka FB..Sampai mcm tu skali..pastu, kitorang pun start buat and settle assignment drama utk dihantar Hari Jumaat yakni Hari ini pada pukul 3 nanti..Perghh..Drama memang susah la nak study..apa yg aku merapu dalam assignment tu pun aku x tau..

Pagi ni aku bangun dengan semangat berkobar2 nak siapkan assignment drama dan tadaa...dah siap pun..tunggu nak hantar jerk nanti. Pasni, konsentret kat full report Chess plak dah..Haiii..x habis2 keja..Sem depan aku nak join FESENI ngan SUKMUM jerk la..FESENI nak berguru ngan Abang Faizul, Amirul ngan Yaya..Heheh..Gedik jer aku nak join FESENI neh..

Last sekali, aku ngan Rina dah plan nak g tengok citer Bohsia 27 April nanti. aku nak tgk filem ni bukan apa, sebab ada Syamsul yusof dalam tuh..hehe..aku pun x tau naper aku minat sgt kat dier walaupun org dok kutuk die..Dia ada karisma dan daya penarik ang2 gitu bagi aku..Kat bawah neh aku ada bubuh gambar poster filem neh (psst..aku amik gambar ni kat blogspot adik syamsul yusof sendiri..hehe)Tapi adik syamsul ni ikut muka mak diorang..syamsul byk ikut muka ayah diorang.hmm..Tp, filem ni mmang nampak gempaq ar..trailer pun mengancam jer.huhu..




banyak dah aku mengomel kot..hehe...tapi aku sbenanya agak sedih la gak skarang..sem depan ramai senior2 aku, terutamanya KKKB KK9 akan keluar atau grad..xde dah guide kitorang yg junior2 neh..Huk2..sedey..aku harap diorang akan sentiasa sukses dlm apa pun yg diorang buat..Jangan la lupa kat aku neh..
4 Responses
  1. ritz Says:

    huhuhuhuhu........
    xabis2 samsul tue.... exam2 nk tgok muvie gak ke?????bilik aq bnyk muvie... doremon, sinchan..hhhhahahahahah.... kawu akan mrindui mek owg klak...hihihihihi


  2. Krasz bAtu Says:

    bila muvie ni nak kuor ?


  3. Rayta87 Says:

    Alamak Azizul, sorri...lambat nampak komen awak...muvie ni dah kuar 23 april ari tu...Baru semalam kitorang pg tgk..berbaloi bayar duit tu..


  4. Amin-MASSA Says:

    Ku xhbs exam lg la...
    Ada 2 paper lg...
    Tngok buku je la... Huwaahhh!!!