TAG DARI FAIRUZ SELAMAT...


Ni plak tag dari Fairuz Selamat..Heheh..makaseh la koz sudi mengetag diri ini..Chewah...


1. Apakah hubungan awak dengan dia (insan yang menge-TAG anda?)

Kawan blog. hehe...dulu dia pernah perform kat Malam Kebudayaan kolej Sembilan. Makaseh Fairuz.

p/s : sy salah sorang drp ajk malam tuu..


2. 5 impressions terhadap si dia..
Fairuz ni amat berbakat dalam dunia seni, bukan bidang nyanyian jer (satu UM tahu..), peramah, rendah diri (nampak sgt ms dia perform kat kolej 9 dl..Dr Sabri pun kata camtu), tau apa yg dia nak, gila2 remaja.

3. Perkara yang paling memorable dia pernah lakukan kat awak?
dia telah mengetag saya dan memberikan award di bawah. Makaseh dong..

4. Perkara paling memorable dia cakap kat awak?
xde lg...tiada kesempatan nak berborak ngan dia...mudah2an di masa depan ye..

5. Kalau dia kekasih awak, awak akan?
sy akan belikan stok KFC sebulan dan belanja karaoke...X gitu Fairuz? Hahaha

6. Kalau dia jadi musuh anda, anda akan?
hmm....x idea.

7. Kalau dia kekasih anda, dia perlu improve dlm...?
X komen. ye la, x kenal dia secara in person lagi..

8. kalau dia jadi musuh anda mungkin kerana...?
ni lagi x tau...

9. Overall impression tentang dia?
Super talented!!!

10. The most desirable thing to do with her/him?
nak blaja vokal ngan dia dan abe faizul..boleh ke?

11. Apakah anda rasa tentang pandangan orang terhadap anda?
Kadang2 ye, kadang2 tak. hidup ni terlalu indah utk terlalu pikirkan sgt pandangan org lain terhadap kita..Jgn buat bodo sgt sudah..

12. The character of you for yourself...
Suka pendam perasaan..huhu...dan x reti nak bermanja2...

13. on the contrary, the character you hate about yourself...
Sgt kuat makan...

14. The ideal person you want to be with
Mama tersayang, keluarga tersayang dan kengkawan tersayang..Muah3...

15. For people who like you, tell something to them...
Thanx and XOXO from me!!!

TAG dari Fairuz


1. Put this badge in your awesome blog.

2. Award this badge to 10 bloggets whom you think are inspirational and friendly.

3. Make sure you put the 'recipients' names here, along with their links.

4. Let them know about this.

Oleh itu, sy menge-TAG anda di bawah ini..

1. Saint Ritz

2. Albario

3. Abe Faizul

4. abe Saifol

5. Amin Massa

6. Azizul hasri

7. Li Chin.

1 Response
  1. kalau nk belaja vokal, blaja ngan fairuz k... abang kureng banyak lagi... banyak lagi nak kene blaja ni