TAG TERTANGGUH DARI ABG FAIZUL YANG KEDUA...

1) Apakah hubungan awak dengan dia (INSAN YANG MENGETAG ANDA)?
Oh, abang Faizul ni senior TESL sy..Kami sefakulti dan sekolej dan tentu sekali, seuniversiti. Hehe…abang Faizul juga PM masa haluan siswa kami dulu…Dan, dia sekarang kawan sy kat Facebook, YM dan of course, blogspot.

2) 5 impressions terhadap si dia..

Comey sgt2, berbakat dlm bidang nyanyian, peramah sgt2, senior yg cool dan sempoi, tak lokek dgn ilmu, dan inspirational.


3) Perkara yang paling memorable dia pernah lakukan kat awak?
Abe Faizul ajak join FESENI tahun depan. Huhu…Lagi satu, dia byk mengajar sy tanpa dia sedari akan kepentingan kita merendah diri dan selalu menghargai orang2 di sekeliling kita. Makaseh bang..


4) Perkara yang paling memorable dia cakap kat awak?
“Abang orang kampung, and I’m proud and will always be proud of it”. Abe Faizul said this masa kami chatting kat YM. Sy rasa amat penting bagi kita utk berbangga dgn asal usul kita, bak kata Abe Faizul.


5) Kalau dia kekasih awak, awak akan?

Sy akan belikan teddy bEar byk2 utk abang Faizul. Dia kan comey cam teddy bear. Hehe…


6) Kalau dia jadi musuh anda, anda akan?

Rasanya, xde sapa bermusuh ngan abe Faizul. He’s a very nice person and very approachable. Buktinya, dia brkawan dgn junior dan senior tanpa sebarang prejudis.



7) Kalau dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam?

Tepuk dada, Tanya selera. Kan3, abg Faizul? Nobody’s perfect. Tapi, kalau boleh, abg Faizul jgn terlalu merendah diri ek. People look up to you, tau. Shayang senior ni…


8) Kalau dia jadi musuh anda mungkin kerana?

X idea. Cam impossible je nak bermusuh ngan abe faizul.


9) Overall impresion tentang dia?
Salah seorang drp senior2 yang amat sempoi, kool dan down to earth.


10) The most desirable thing to do to her/him?
Nak berduet lagu irama tradisional ngan abe faizul. Hehe.boleh ke?

11) Apakah anda rasa tentang pandangan orang terhadap anda?
Sometimes it bothers me, sometimes I just don’t give a damn. Life is too wonderful and beautiful and short to think about what people say about you. Just cherish life before you die.


12) The character of you for yourself..
Sy jenis yg x tau nak bermanja2. Kasar sgt2. Kalau x caya, tanya cik rina tersayang..huhu..Sebab tu, sy x reti nak pujuk org yang bersedih. Lagi satu, sy jenis suka pendam perasaan. Kalau marah pun, sy xkan tunjuk. Tp, bila meletup, bahaya tuu…


13) On contrary, the character you hate about you..
Sy amat suka makan..Huhu..Kalau boleh, xnak makan seminggu tau..


14) The ideal person you want to be with..
Mommy tersayang, famili dan kengkawan...


15) For people who like you, tell something about them.

Thanx for making my life even more meaningful and precious. Muah3.


16) Ten people you tag..
Bang, follower x smpi 10 g..Huhu..Sy tag yang ada je ek..

1) Saint Ritz. (senior kkkb yg mereng…kah3)
2) Azizul Hasri (blogger yg aktif dgn kata2 penuh madah dan keinsafan)
3) Amin Massa (blogger yg kreatif menghasilkan cerita2 lawak tahap gaban)
4) Albario (junior kkkb yg tua dr sy..kih3..jgn marah oo Ady)
5) Abg Saifol Lizam(kawan baru melalui blog abe faizul…hehe..salam

perkenalan)
6) Dan semua follower lain..Hehe..

17) Number 2 ada hubungan dengan siapa?
Ada hubungan ngan wife tersayang beliau. Heheh.X gitu, Azizul?


18) Is number 3 male or female..
orang laki 100%


19) If number 7 dengan number 10 ada relationship.. Is it a good thing?
Huhu..Xde nombor 7 ngan 10



20) Number 1 belajar apa?
Dia undergrad PAKK. Nanti, jadi cikgu sekolah rendah. Hehe..Amat kenja

orangnya..


21) Macam mana dengan number 5 dan number 8?
Nombor 5 ngan nomor 8? X tau la pasal xda nombor 8…huh


22) Number 4 single ke?
entah la plak. Oit, Ady, ada sudah ka gf ko?


23) Say something about number 6..
X tau…


24) Number 9 kelakar ker?
Lagi x tau…

Wahaha…ni la tag dr abe faizul..Semakin rajin dia mengetag rakan2 blog dia neh…Hehe…Xpe2, nanti turn sy plak mengetag kengkawan blog neh..Nantikan. Zass!!